Brezplačen osrednji dogodek Evropskega tedna podjetništva 2010 – »Imate idejo? Ujemite najboljše!«

Osrednji dogodek Evropskega tedna podjetništva 2010 v Sloveniji, brezplačno za podjetnike začetnike in podjetnike z izkušnjami.

Datum: 27. maj 2010, ob 9.30 uri

Kraj: Austria Trend Hotel, Dunajska cesta 154, Ljubljana

Teme dogodka so usmerjene na predstavitev odprtih možnosti financiranja podjetniških idej v Sloveniji in v tujini. Zaradi finančnih negotovosti na prodajnih trgih, je možnosti za investiranje dobrih podjetniških idej manj kot bi si želeli. JAPTI želi na enem mestu predstaviti možnosti financiranja  od javnega do zasebnega, v nadaljevanju pa poglobiti znanja in informacije o praktični izvedbi podjetniških projektov.

Program:

Za podjetnike začetnike, ki so na startu svoje podjetniške kariere smo pripravili praktično delavnico, z naslovom »Moja ideja – moj uspeh!«. Delavnica ponuja več praktičnih informacij, napotkov in vrsto nasvetov:

  • kako uresničiti poslovno priložnost,
  • kaj je podjetniški projekt,
  • kako zaščititi svojo idejo,
  • kam se lahko obrnete po pomoč,
  • ali lahko pridobite tudi ,
  • kateri trg je pravi zame in
  • kako se najbolje predstaviti v javnosti, da pritegnete pozornost kupcev…

Na delavnico »Moja ideja – moj uspeh!« se lahko prijavite preko e-prijavnice.

Podjetniki z  utečenim poslom in željo poiskati nove trge in poslovne partnerje se bodo na delavnici »Evropski projekti- nove priložnosti«, srečali z različnimi strokovnjaki, ki se profesionalno ukvarjajo s prijavami na evropske razpise. Seznanili vas bom z osnovami prijave projekta na razpise Evropskih programov in slišali izkušnje iz prve roke, kako uresničiti tak projekt. Predstavili bomo tudi vsebine aktualnih evropskih programov, v okviru katerih so odprti razpisi v letošnjem letu in na katere se lahko podjetniki še prijavijo.

Na delavnico »Evropski projekti- nove priložnosti« se lahko prijavite preko e-prijavnice.

Med odmori bo predstavljen tudi program Erasmus za mlade podjetnike, ki podjetnikom pomaga pridobiti praktične izkušnje in potrebne veščine za uspešno podjetniško dejavnost. Več o programu si lahko preberete v zloženki.

Udeležba na celoten dogodek vključno z delavnicami je brezplačna.

Vir: JAPTI

Sorodni članki: