Sodelovanje

Novi pristopi v računovodstvu, ki delujejo!

Kako z učinkovitim računovodskim servisom do urejenega poslovanja in večjega dobička

Spoštovana podjetnica, spoštovani podjetnik,

Ste se kdaj spraševali, kaj je potrebno da je neko podjetje uspešno? Razlika je v znanjih podjetnika ki podjetje vodi, boste rekli. Pa je to popolnoma res? Se še spomnite trenutka, ko ste prvič dobili dobro poslovno idejo? Polni optimizma in vznemirjenja ste začeli s pripravami za ureditev vašega bodočega posla. Ker niste imeli izkušenj, ste večino praktičnih informacij pridobili od sorodnikov, znancev in prijateljev. Želeli ste postaviti na noge uspešen in donosen posel. Pri prvem srečanju z birokracijo pa ste se začeli izgubljati v zakonih in predpisih. Spoznali ste, da je poslovanje poleg tega, da vas navdaja z veseljem, lahko tudi zelo naporno. Vsa znanja ste se morali priučiti sami.

To vam je vzelo tudi precej časa. Časa, ki bi ga lahko drugače investirali. Mislili ste si; ”Kaj vse bi dal da to delo opravi kdo drug, da mi kdo kvalitetno svetuje… Vsekakor bi mi to prihranilo marsikateri glavobol, da o izgubah niti ne govorim…”

To se je seveda dogajalo v drugačnih časih, časih po osamosvojitvi. Časih, ko trg še ni bil nasičen in je bila konkurenca šibka. Ni pa sedaj več razloga, da med konkurenco ne izberete najboljšega! Kajti ravno konkurenca botruje temu, da podjetja zvišujejo raven kakovosti.

Sedaj so zadeve seveda nekoliko drugačne. Zakonsko je opravljanje dejavnosti bolj opredeljeno. Tako je lahko tudi poslovanje bolj predvidljivo. In v tem trenutku torej podjetniki potrebujemo nekaj več. Pričakujemo naprednejše storitve in boljše informacije. Vsi se namreč strinjamo, da v današnjih časih pomeni veliko več kot golo knjigovodstvo. Pomeni poleg tega še kvalitetno davčno svetovanje, ažurne računovodske informacije, zmogljiv administrativni servis ter še mnogo več. Predvsem pa možnost povezovanja. Kar spomnite se kolikokrat ste si rekli; ”Le zakaj ne poznam Jureta iz tegaintega podjetja?” Možnost spletanja poslovnih vezi je namreč ključna pri uspehu.

In ravno zaradi lastnih izkušenj, predvsem pa prepoznavi potreb naših partnerjev, smo v našem podjetju razvili povsem nov pristop k računovodstvu. Naš koncept temelji na celovitih rešitvah in podpori podjetništvu. Vse to, kar ste si vedno želeli od svojega računovodskega partnerja nudimo sedaj na enem mestu. V ospredju predvsem , ki ga dopolnjujemo s celovito podporo poslovanju in komplementarnimi storitvami. Razmerja temeljijo na partnerskih odnosih in podjetniškem sodelovanju. S takšnim pristopom lahko vam, kot uspešnemu podjetniku, zagotavljamo in kvalitetno Poslovno podporo.

V kolikor torej načrtujete ali ustanavljate svoje podjetje, že uspešno poslujete ali širite svoje poslovanje, si oglejte oblike sodelovanja z našim računovodskim servisom, kajti obstajamo za to, da pomagamo vam.

Z veseljem vas torej vabim, da preizkusite storitve našega računovodskega servisa. Kot dobrodošlico v naš in za to, da nas spoznate brez tveganja, vam ponujamo brezplačen   in 100% popust za prvi mesec sodelovanja.

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo
Sodobno, cenovno učinkovito in zakonsko !
‘’Uspešen podjetnik mora biti vedno na tekočem s poslovnimi podatki, saj so ti osnova za pravilne poslovne odločitve!’’

Celovite računovodske rešitve
Vam birokracija jemlje težko prislužen denar in predvsem prosti čas? Izkusite prednosti celovitega računovodskega servisa in nam zaupajte vodenje računovodstva. Tako se vam ne bo več treba ukvarjati s pravočasno oddajo zahtevanih obrazcev, izračunom plač, izpolnjevanjem potnih nalogov…
Brezskrbnost ob inšpekcijskem pregledu, urejena poslovna dokumentacija in dovolj prostega časa bodo tako postali resničnost.

Zakonsko pravilno poslovanje
Sledenje zakonskim spremembam na področju poslovanja je izjemno zahtevno, da ne govorimo o izgubi časa in stroškov, potrebnih za literaturo in izobraževanja. V Računovodskem inženiringu Vitago nenehno izpolnjuje svoje znanje, ki je osnova za kvalitetno in zakonsko usklajeno izvajanje storitev.
Naj vas nikoli več ne skrbi pravilnost vašega poslovanja!

Zmanjšanje stroškov in tveganj
Sodoben računovodski servis vam s kvalitetnim vodenjem vašega računovodstva , t.im outsourcingom omogoča znižanje stroškov, ki bi jih imeli z zaposlitvijo svojega računovodje. Hkrati vam zagotavlja širok nabor dodatnih storitev ob minimalnih stroških. Z odločitvijo za kvalitetnega partnerja na področju računovodstva tako bistveno zmanjšate stroške poslovanja, kakor
tudi tveganj pri zakonskih zadostitvah.

Sodobne tehnologije
Kot v razvoj usmerjen računovodski servis nenehno sledimo razvoju tehnologije na svojem področju. V sodelovanju s podjetjem SAOP ponujamo zmogljiv računovodski program miniMAX, ki s pridom izkorišča vse prednosti informacijske tehnologije, zakonskih sprememb ter on-line ažurnosti. Preizkusite uporabo spletnega programa v kombinaciji s kvalitetnim računovodstvom. Ugotovili boste, kako enostavno in udobno je lahko vaše poslovanje.

Naj vam bo v veselje!

Kontaktirajte nas in se pozanimajte za ugodnosti, ki jih nudimo do konca leta! Tel: 03 56 68 634