Poslovni klub

Kaj je Vitago

V Računovodskem servisu Vitago se zavedamo pomembnosti poslovnih povezav za uspešno rast in razvoj sodobnega podjetništva. V ta namen smo ustanovili Poslovni klub Vitago, saj smo v naši 19 letni tradiciji imeli priložnost navezati mnogo poslovnih znanstev in vezi, ki jih želimo deliti tudi z vami.

Namen Poslovnega kluba Vitago

Poslovni klub Vitago je namenjen oblikovanju sinergije neformalnega druženja in poslovnih priložnosti z našimi partnerji. Klub tako deluje kot inkubator poslovnih priložnosti, kjer povezujemo zainteresirane partnerje s poslovnimi idejami, kakor tudi kapitalom, znanjem in ostalimi resorsi. Našim partnerjem s tem ponujamo nova znanstva in nove poslovne priložnosti  in tako dvigujemo dodano vrednost.

Dejavnosti Poslovnega kluba Vitago

V okviru Poslovnega kluba Vitago organiziramo različna posvetovanja z namenom pretoka znanj in idej. Del dejavnosti Poslovnega kluba je tudi izdajanje  publikacije Informator. V njem vas sproti obveščamo o spremembah zakonodaje na področju davkov, dela in ostale zakonodaje, potrebne za pravilno poslovanje. S tem našim poslovnim partnerjem olajšamo delo na področju iskanja informacij in zadostitvi zakonodajnim zahtevam. V Informatorju vas obveščamo tudi o akcijskih ponudbah in prireditvah, ki jih organiziramo v okviru Poslovnega kluba.

V Informatorju omogočamo našim članom predstavitev njihove dejavnosti in tako povečujemo krog poslovnih partnerjev. Predstavitev pripravimo tudi v spletni obliki na našem Informacijskem portalu, ter jo povežemo z vašo spletno predstavitvijo.

Ugodnosti za naše partnerje

Članstvo v Poslovnem klubu je za naše stranke avtomatično, kratka predstavitev njihovih dejavnosti pa brezplačna.