Poslovna priložnost

Predlagaj-in-preveri

Imaš poslovno idejo in želiš preveriti če je uresničljiva?
Poslovna ideja se ponavadi pojavi nenadoma. Vendar te v istem trenutku začnejo obhajati misli z razlogi, zakaj ta ideja ne bi bila uresničljiva. Nimaš pa dovolj znanja in informacij da bi lahko stoodstotno vedel, da realizacija ne bo ”zdržala vode”. Potrebuješ torej nekoga z večjim spektrom znanja in višjo dostopnostjo do informacij. Tu nastopimo mi, ter s svojim znanjem in viri pomagamo pri preverbi ter morebitni kasnejši realizaciji poslovne ideje.

Potrebuješ nov izziv in dodaten zaslužek?
Si naveličan vsakodnevne rutine in enoličnega dela? Morda premišljuješ o svoji samostojni poti kot podjetnik, ali pa bi le potreboval nov izziv, da vidiš česa vse si še zmožen? Imaš idejo (ali več), kako se dokazati, sodelovati v dobrem projektu ter konec koncev tudi primerno zaslužiti, vendar misliš da bi potreboval malo vzpodbude in pomoči pri realizaciji svoje zamisli?

Izkoristite-priloznostBrezplačna pomoč pri ustanovitvi ali širitvi podjetja!
Piši, kliči ali kako drugače posreduj svoje zamisli. V kolikor se nam bo ideja zdela perspektivna, ti tim našega podjetja ponuja svoje vire in znanje. Zamisel je takšna da ti predlagaš, mi pa preverimo poslovno idejo. V sklopu tega ponujamo različne načine sodelovanja, od brezplačne pomoči pri raziskavah trga, oblikovanju ciljev in poslovne strategije, pisanju poslovnega načrta in začetnim svetovanjem, do registracije firme in kasnejšega kvalitetnega  računovodskega in poslovnega servisa.

Možnost partnerstva!
V kolikor bo ideja zanimiva tudi za nas, ponujamo dolgoročni partnerski odnos. Ta temelji na sorazmernih vložkih v projekt, ter kasnejši pošteni delitvi zaslužka. Tu smo pripravljeni vložiti naše znanje v širokem spektru, kakor tudi poiskati primerna finančna sredstva. Sodelovanje pa strniti v obliko partnerskega razmerja v zadovoljstvo vseh sodelujočih.

Predlagaj in preveri!
Torej v kolikor misliš da imaš zanimivo in perspektivno poslovno idejo, ali tudi samo preblisk predlagaj, mi pa bomo zadevo preverili. Skupaj se bomo nato odločiti za model poslovnega sodelovanja. Izstopi torej iz udobja ter moreče sivine. Začni razmišljati in… predlagaj! Mogoče bo to tisto, kar ti bo naredilo delo zopet v veselje.

Premaknimo skupaj! Pokliči in predlagaj: 03 56 68 634!

je namenjena tistim ki,

  • začenjate svojo podjetniško pot,
  • si želite novih izzivov,
  • se želite dokazati,
  • želite razširiti svoje poslovanje,
  • želite zaslužiti več.

Za več informacij ali samo nasvet pokliči 03 56 68 634 ali nam piši na info@vitago.si.

Letak