ZA računovodstvo

ZA računovodstvo – subvencionirane ZA

ZA-racunovodstvo-Vitago3

V računovodstvu Vitago dajemo velik poudarek na mlade podjetnike, saj se zavedamo, da boste ravno vi krojili podobo gospodarstva v naši regiji. Zato smo za vse vas pripravili posebno ponudbo ZA računovodstvo.

Komu je namenjeno ?

ZA računovodstvo je namenjeno vsem podjetnikom začetnikom na področju Zasavja (, , , , , , in ), katerim želimo pomagati pri prvih korakih v podjetništvu, ter jim zagotoviti nižje začetne stroške ob hkratni učinkoviti računovodski in poslovni podpori.

Za tiste, ki načrtujete svoje podjetje, smo pripravili posebno ponudbo, ki izkorišča vse prednosti novih spletnih programskih rešitev, kakor tudi kvalitetnega računovodskega in poslovnega servisa. Prav tako smo oblikovali privlačno ceno storitve, saj del stroškov subvencionira Poslovni klub Vitago. Tako lahko vsem tistim, ki se podajate v podjetniške vode in ste s področja Zasavja, ponudimo fiksno ceno za prvo polletje sodelovanja in sicer v višini 60 evrov + DDV mesečno (cena zajema kompletne računovodske storitve).

Ugodnosti subvencioniranih storitev računovodstva

  1. Brezplačno svetovanje pri izbiri pravnoorganizacijske oblike,
  2. Brezplačna ustanovitev podjetja – registracija s.p., ustanovitev d.o.o.,
  3. Brezplačen E-priročnik z mnogimi koristnimi podjetniškimi in računovodskimi nasveti,
  4. Brezplačna vzpostavitev funkcij računovodstva,
  5. Članstvo v Poslovnem klubu Vitago,
  6. Možnost souporabe spletne računovodske aplikacije miniMAX,
  7. Privlačna cena računovodstva že od 60 eur + DDV na mesec,
  8. 30% popust na vse dodatne storitve.

*Navedena cena velja za do 20 poslovnih dogodkov na mesec (sem prištevamo izdane in prejete račune, bančne izpiske, potne naloge in prispevki zavezanca).

Bi radi koristili storitve subvencioniranega ZA računovodstva? Pokličite nas ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo še istega dne!

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo