1:1 Mentorski dogodek, Ljubljana

Vabljeni na individualno mentoriranje izkušenih podjetniških mentorjev in poslovnežev.

Datum: 27. februar 2014, od 16.00 ure dalje

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, pritličje stavbe B

Imate perspektivno, globalno usmerjeno podjetje in kup vsakodnevnih izzivov? Pridite na ena na ena (1:1) , kjer vam bodo strokovnjaki, in uspešni poslovneži individualno svetovali. Pogovor s pravim človekom vam lahko prihrani leta trdega dela!

Organizatorji programa Go:Global Slovenia organizirajo že peti t.i. ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek, ki bo potekal v četrtek, 27. februarja 2014, od 16.00 ure dalje v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, pritličje stavbe B).

Namen dogodka je povezovanje mladih podjetij s priznanimi strokovnjaki, ki jim pomagajo rešiti specifične izzive pri poslovanju in preboju na globalne trge.

Izbrana start-up podjetja bodo imela na začetku na voljo enominutno predstavitev svojih podjetij ter izzivov s katerimi se trenutno soočajo in kakšno podporo mentorjev potrebujejo. Nato bodo izvedli 3 serije 30 minutnega svetovanja. S pripravo matrike bo poskrbljeno, da se v vsaki seriji spoznaš s čim več mentorji glede na predstavljene izzive in cilje.

Prijave: Prijavite se lahko tukaj. Število mest je omejeno, rok za prijavo je 21.2.2014! V prijavnem obrazcu čim bolj natančno opredelite fazo razvoja vašega podjetja, izzive s katerimi se srečujete, trge na katere se želite širiti, področja na katerih potrebujete pomoč, itd. Le tako vam bodo našli ustreznega mentorja, ki vam bo primerno svetoval.

Več o poteku prejšnjega dogodka in mnenju udeležencev si lahko preberete tukaj.

Sorodni članki: