Zasavje: Javni poziv delodajalcem za vključitev v regijsko štipendijsko shemo Zasavje

informator-racunovodstvo-vitagoObveščamo vas, da se 31. avgusta 2010 izteče rok za prijavo na DELODAJALCEM za sodelovanje v Regionalni štipendijski shemi .  Zasavski delodajalci imajo tako možnost, da se s svojimi kadrovskimi potrebami, ki bi jih želeli reševati s štipendiranjem dijakov in študentov v šolskem/študijskem letu 2010/2011, vključijo v enotno regijsko štipendijsko shemo.

V ta namen pozivamo vse zainteresirane zasavske delodajalce, da izkoristijo to odlično priložnost, saj bo polovico sredstev za vašim dijakom in študentom zagotavljal Regionalni center za razvoj iz Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov.

Javni poziv delodajalcem 2010/2011 za vključitev v RŠS Zasavje

Predmet poziva je izbor delodajalcev za vključitev v ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO Zasavje v šolskem/študijskem letu 2010/2011.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva«; prednostne usmeritve »Štipendijske sheme«.

Na osnovi izbora bodo delodajalci vključeni v instrument izvajanje enotnih RŠS.

Prijave z zahtevano vsebino morajo biti poslane na naslov Regionalni center za razvoj d.o.o., Podvine 36, 1410 ob Savi.
Rok za oddajo vlog je 31. 8. 2010

Za povezavo na razpisno dokumentacijo in vlogo klikni tukaj.
Pravilnik od štipendiranju.

Dodatne informacije so na voljo na:
Regionalni center za razvoj, d.o.o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi
Kontaktna oseba: Barbara Kaluža

Vir: RCR Zasavje

Sorodni članki:

Komentiraj

Komentiraj