Business Speed Networking, Ljubljana

Datum: 26. februar 2015, od 8.30 do 11.00 ure

Kraj: Kavarna Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana

t2_617Ključnega pomena za uspešen posel so odlične . Včasih je težko neposredno vzpostaviti stik s sogovornikom o možnem poslovnem sodelovanju, saj ne moremo kar pristopiti k neznancu in mu v roke stisniti svojo vizitko.

Naj se spoznavanje novih poslovnih partnerjev prične! Vas zanima drugačen in inovativen pristop do novih poslovnih partnerjev?

V Bisnode Slovenija spodbujajo boljše mreženje in bogatejše znanje, ker verjamejo, da sta ta ključna za donosnejši in varnejši posel. Za vas organizirajo najučinkovitejši in najzanimivejši dogodek mreženja – Buisness Speed . Omogočajo vam spoznavanje novih poslovnih partnerjev, pridobivanje novega znanja ter širjenje odličnih praks.

Networking dogodki so brezplačni ter dostopni za vse, ki si želite spoznati potencialne poslovne partnerje, pridobiti nove kontakte, predstaviti svojo poslovno idejo ali priskrbeti nove poslovne izkušnje.

Med BSN se ena skupina sogovornikov vsakih 5 minut preseda, zato boste v eni uri lahko govorili z vsemi prisotnimi potencialnimi partnerji in se obenem v kratkem času naučili predstaviti svoje podjetje in ideje.

Za dodatne informacije in aktivnosti med sogovorniki bodo poskrbeli organizatorji – s tem, da vam bodo omogočili dostop do podatkov o poslovanju posameznega podjetja! V dveh urah lahko s pomočjo Bisnode spoznate 20 novih potencialnih poslovnih partnerjev.

Naslednji Buisness Speed Networking bo potekal v četrtek, 26. februarja 2015 v Kavarni Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana.

Kaj je Business Speed Networking?

  • hiter in zanimiv način spoznavanja potencialnih poslovnih partnerjev,
  • možnost predstavljanja poslovnih idej potencialnim sodelavcem,
  • svetovni pristop mreženja, spoznavanja in navezovanja novih stikov,
  • menjava sogovornikov na 5 minut,
  • možnost izmenjave kontaktov,
  • učinkovito sestankovanje, prihranek časa pri spoznavanju novih partnerjev.

Dodatne informacije in prijave

Sorodni članki: