9. Dnevi podjetništva, Ljubljana

Datum: 8. in 9. november 2016

Kraj: (stavba B), Tehnološki park 19, Ljubljana

Prijave na 9. Dneve podjetništva so ODPRTE!

V torek, 8. novembra 2016 in v sredo, 9. novembra 2016, Data in Tehnološki park Ljubljana že devetič organizirata dvanajst predavanj o vsebinah, ki so zanimive za vsakega bodočega, pa tudi za vsakega že “prekaljenega” podjetnika . Tudi letos bodo vsa predavanja potekala v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijave se hitro polnijo, saj je število mest omejeno, udeležba na vseh 12 predavanjih pa je brezplačna!

Program

Prvi dan, v torek, 8. 11. 2016, bodo govorili o vseh priložnostih in nevarnostih sodobne spletne prodajne in transparentnosti trga, na mini panelu pa bo govora enem pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, to je podpora izboljševanju poslovnih procesov, v zvezi s tem pa bodo omenili tudi nov razpis za mala in srednja podjetja. Beseda bo tekla tudi o tem, zakaj je pomembno to, kako in na kakšen način komuniciramo in brusimo svoja komunikacijska orodja ter o tem, kako na znanstveni način napovedati podjetnikovo prihodnost. Dotaknili se bodo tudi dela v tujini in s tem povezanih ter napotenih delavcev na delo v tujino.

Drugi dan, v sredo, 9. 11. 2016, se bodo uvodoma podali na nove trge, še vedno govorili o prodaji, ter o podjetniških idejah in tem, kako jih zaščititi. Govorili bodo tudi o tem, kako pomemben je prvi vtis, ko spoznavamo nove , sodelovali pa boste lahko tudi na okrogli mizi na temo evropskih sredstev za podjetnike. Drugi dan tega brezplačnega dvodnevnega dogodka, ki ga in vsi bodoči nikakor ne smete zamuditi, bodo zaključili z vedno aktualnim digitalnim marketingom.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za in tehnologijo Republike Slovenije.

Sorodni članki: