Start-upi, objavite svojo ponudbo na novi B2B platformi pospeševalnika LAUNCHub!

Namen tega projekta je ustvarjanje močne spletne skupnosti start-upov iz Jugovzhodne Evrope

Start-it.info je nova spletna platforma, na kateri visokotehnološki start-upi in iz SEE regije objavljajo svoje ponudbe oz. ponujajo svoje produkte ter storitve, ki olajšajo zagon ali pomagajo pri rasti poslovanja, hkrati pa gradijo digitalno regijsko skupnost.

Projekt bolgarskega LAUNCHub-a

Start-it.info je spletna platforma, ki jo je pred kratkim lansiral bolgarski in sklad tveganega kapitala LAUNCHub, v sodelovanju z United Partners in koporacijo IBM. Svojo ponudbo lahko start-upi oddajo na spletnem naslovu: http://start-it.info/share-an-offer.

Namen tega projekta je ustvarjanje močne spletne skupnosti start-upov iz Jugovzhodne Evrope oz. SEE regije, ki si medsebojno pomagajo tako, da drug drugemu ponujajo svoje storitve in produkte, lahko tudi pod posebnimi, ekskluzivnimi pogoji, namenjenimi le članom te skupnosti.

Platforma pa želi k sodelovanju pritegniti tudi vsa ostala viskotehnološka podjetja, strokovnjake in druge digitalne entuziaste, ki so na kakršenkoli način povezani s start-up podjetništvom, hkrati pa spodbujati in regijskega start-up ekosistema.

Vir: http://startup.si/, 27. 1. 2016, Avtor: Stanislava Vabšek

Sorodni članki: