Big Branding 2016: Znamke z roba, Ljubljana

V okviru dogodka Znamke z roba bomo predstaviti uspešne prodajne prakse pohištvenih blagovnih znam iz Jugovzhodne Evrope

Datum: 26. maj 2016, ob 17.00 uri

Kraj: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Javna Slovenija in Ministrstvo za in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačni dogodek z naslovom: »Znamke z roba«, ki jo 26. maja 2016, ob 17:00 uri v Ljubljani organizirata v sodelovanju z Univerzo na Primorskem, Kreativnim centrom za les in ostalimi partnerji.

V okviru dogodka Znamke z roba bomo predstaviti uspešne prodajne prakse pohištvenih blagovnih znam iz Jugovzhodne Evrope, ki so v zadnjem času uspele prodreti na zahtevne mednarodne trge.

S predstavniki uspešnih podjetniških zgodb želimo slovenskim podjetjem predstaviti učinkovite procese izgradnje in razvoja lastne , marketinga in prodajnih postopkov, ki so jim omogočili uspešno konkuriranje v mednarodnem poslovnem okolju. Podjetjem želimo približati proces graditve , kot dinamičen in kontinuiran proces in način učinkovite širitve prodajne vizije med potencialnimi uporabniki, in partnerji v smeri pravilne komunikacije in dobre zgodbe.

Program:

16:30 – 17:00 – Registracija udeležencev
17:00 – 17:15 – Uvodni nagovori
17:00 – 20:00 – Predavanja
20:00 – 21:00 – Kruh in vino
Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije – Direktorat za lesarstvo.

Sorodni članki: