Furs razširil seznam storitev v nagradni igri zbiranja računov

Na Finančni upravi RS (Furs) so razširili seznam storitev, ki prinašajo možnost za sodelovanje v žrebanju , zahtevaj račun že samo z enim računom. Za posebno nagrado v višini 10.000 evrov se je mogoče odslej potegovati tudi z računom od obiska vedeževalcev in cvetličarn, kot tudi vožnje s taksijem.

Na Fursu so nagradno igro zbiranja računov Vklopi razum, zahtevaj račun, ki je pospremila uvedbo davčnih blagajn v začetku leta 2016, januarja letos nadgradili z dvema posebnima nagradama, za kateri se lahko potegujejo potrošniki, ki zbirajo račune. Poleg s paketom desetih računov, kot je veljalo do tedaj, je mogoče v žrebanju sodelovati že samo z enim računom od določenih storitev ter enim vpogledom oz. uporabo sistema eDavki.

Nagradna igra poteka v štirih zaporednih krogih, od katerih vsak traja tri mesece. V vsakem izžrebajo po tri nagrade v vrednosti po 10.000 evrov, eno za paket desetih računov različnih izdajateljev, eno za račune za storitve in eno za uporabo sistema eDavki.

V času od 1. julija do 30. septembra so prejeli 109.735 paketov računov, 1603 računov za storitve ter 8047 srečk eDavki. Nagrajence so izžrebali 5. oktobra 2017.

S 1. oktobrom je tako stekel tretji letošnji krog nagradne igre, v katerem pa se bo mogoče za posebno nagrado za storitve potegovati tudi z taksistov, cvetličarn, vedeževalcev, astrologov in alternativnih oblik zdravljenja. Še naprej pa se bodo upoštevali mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, avtomehanikov in vulkanizerjev, frizerskih, kozmetičnih in pedikerskih salonov ter dejavnosti za nego telesa.

Vir: STA, www.sta.si

Sorodni članki: