Računovodski servis Vitago sodeluje z Zavodom Mladi podjetnik – MP računovodstvo

V računovodskem servisu Vitago smo se odzvali pobudi Zavoda mladi podjetnik, v kateri želijo populaciji mladih ki se odločajo za vstop v podjetništvo, zagotoviti lažji in kvalitetnejši začetek poslovanja. V ta namen smo skupaj oblikovali storitve MP računovodstva, v katerih gre za kombinacijo klasičnega računovodstva in spletne aplikacije miniMAX, ki podjetnikom ponuja precej prednosti pred običajno klasično obliko računovodstva. Poleg vseh prednosti izpostavljamo cenovno ugodnost omenjenega sodelovanja. Vsi partnerji smo se zavezali k oblikovani subvencionirani ceni od 75,00 EUR + DDV mesečno.

MPracunovodstvo je namenjeno vsem mladim podjetnikom, katerim želimo skupaj pomagati v težkih začetnih korakih poslovanja, ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej.

Nekaj prednosti MP računovodstva:

  1. Ugodna cena. Vse tri udeležene strani v projektu mladim podjetnikom omogočamo izredno nizke mesečne stroške vodenja računovodstva, vendar ne na račun kakovosti! Vodenje računovodstva se za mala podjetja začne že od 75 evrov + DDV mesečno! Gre za končni znesek, saj so v ceno všteta tudi letna poročila (bilance, ki lahko stanejo tudi 500 evrov) ter licenca za .
  2. Uporabnik MP računovodstva lahko vse posle z računovodjo opravlja prek spleta. To pomeni, da prihranite čas, saj vam je potrebno MP računovodjo, ki uporablja miniMAX obiskati zelo poredko.
  3. Pridobite pravico do uporabe miniMAXa. To pomeni, da lahko s pomočjo omenjenega programa vodite celotno poslovanje podjetja: nenehno spremljate poslovanje vašega podjetja, izdajate/sprejemate/pošiljate račune, pošiljate obračun v e-davke, obračunate plače. Vse to lahko opravljate prek enostavne spletne aplikacije.
  4. Podjetnik in računovodja sta s pomočjo programa 100 odstotno usklajena, do podatkov lahko dostopata sočasno. Do podatkov lahko podjetnik dostopa 24 ur na dan, tudi prek mobilnega telefona.
  5. Kar nekaj računovodskih servisov, ki so vključeni v verigo, poleg računovodskih storitev nudi tudi poslovno svetovanje, ki je še posebej pomembno za mlade podjetnike.

Racunovodstvo-VitagoRačunovodski servis pokriva Zasavsko, Savinjsko ter Spodnje-Posavsko regijo. Pripravili smo kar precej ugodnosti za mlade podjetnike začetnike, ki se boste odločili za skupno storitev MP računovodstva. Prednosti in ugodnosti ki jih nudi naše podjetje so opisani na naslednji povezavi:

MP računovodstvo: Vitago, računovodsko svetovalni inženiring

O Zavodu :

mladipodjetnikZavod mladi podjetnik je neodvisna, neprofitna organizacija namenjena podpori podjetništva med mladimi in tistimi, ki so na začetku svoje podjetniške poti.
Njihova osnovna dejavnost je podjetniško svetovanje in izobraževanje, ki se udejanja v treh sklopih:

  • na portalu mladipodjetnik.si, kjer so na voljo podjetniški članki, novice, nasveti ter podobne podjetniške vsebine;
  • na forumu (forum.mladipodjetnik.si), kjer skupnost sodelavcev, strokovnjakov ter simpatizerjev Zavoda razrešuje dileme povezane z nastankom, vodenjem ter širitvijo podjetja;
  • prek brezplačnih podjetniških izobraževanj, kjer strokovnjaki na različnih področjih slušateljem posredujejo podjetniško relevantne teme, ki so koristne pri poslovanju.

Teme, ki jih pokrivajo so namenjene samostojnim podjetnikom, hkrati pa tudi podjetnikom z d.o.o. ali katero drugo obliko podjetja.
Organizacija želi postati osrednja avtoriteta na področju podpore podjetništva na samem začetku poslovanja. Osredotočajo se na posameznike, bodoče podjetnike, ki iščejo osnovne informacije pred ustanovitvijo podjetja in na tiste, ki podjetje že imajo, a so v začetnih korakih poslovanja. Njihovo vodilo je na enem mestu ponujati brezplačne podjetniške informacije, s poudarkom na njihovi kakovosti in uporabnosti v podjetniških korakih.

Ideja za vsebine prihajajo neposredno iz vrst tistih, ki so se že srečali z začetnimi težavami, ki jih prinese vstop v podjetništvo, kar je velika prednost organizacije.

Obiskovalce portala, foruma ter njihvih izobraževanj želijo čim bolj povezati med seboj z namenom izmenjave izkušenj ter ustvarjanja skupnih projektov. Hkrati si želijo ustvariti tudi most s podjetji, ki delujejo na področju podjetništva. Gre za svetovalna podjetja, ponudnike tveganega kapitala, ponudnike kreditiranja ter storitev, ki so nujno potrebne za poslovanje podjetja. Skupni imenovalec večine njihovih partnerjev je aktivno delovanje na področju promocije podjetništva v Sloveniji.

Povprasevanje1Kontakt

Sorodni članki: