Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis – delavnica

Vstopamo v 15. leto spodbujanja inovativnosti v Zasavju. Skozi vsa leta je bil cilj Območne zbornice spodbujanje in promoviranje inovativnosti, tako v podjetjih kot tudi širše. Število in kakovost prijavljenih inovacij jasen pokazatelj, da ima velik potencial za dvig konkurenčnosti zasavskega gospodarstva.

Vabimo inovatorje, podjetja, podjetnike, ustanove, da se odzovete na Razpis Zasavja za leto 2010, predstavite svoje inovativne dosežke in si hkrati povečate konkurenčno prednost.

Prilagamo razpisno dokumentacijo s prijavnim obrazcem in smernicami za prijavitelje, ki je voljo tudi preko e-povezave: http://www.gzs.si/slo/regije/oz_zasavje/53219

Prijavitelje pa še posebej opozarjamo na prilogo 1 k Pravilniku o podeljevanju priznanj in diplom, naj bodo pozorni na kriterij 2.3 Trajnostni vidik inoviranja, v delu, kjer govori o inovacijah, ki niso bile deležne organizirane in profesionalne podpore. Ta kriterij bo še dodatno pojasnjen na delavnici, ki jo bomo organizirali v mesecu marcu.

Z namenom, da seznanimo z novostmi, pojasnimo kriterije in spodbudimo k kvalitetni prijavi čim prijaviteljev, tudi letos pripravljamo

DELAVNICO
Prijava na razpis inovacije Zasavja 2010,
http://www.gzs.si/slo/regije/oz_zasavje/53224
ki bo v četrtek, 3. 3. 2011 ob 13.00 uri na OZ Zasavje

Vabimo vas, da se v čim večjem številu odzovete na razpis in hkrati prosimo, da z razpisom seznanite tudi svoje sodelavce in potencialne inovatorje.

Rok za zbiranje prijav poteče, 31. marca 2011.

Vir: GZS, OZ Zasavje

Sorodni članki: